loading...

srijeda, 4. siječnja 2017.

Šareni cake pops



Sastojci

  
  • 3 lista kupovnog biskvita
  • 100 g maslaca
  • 60 g šećera u prahu
  • 1 vrećica vanilin-šećera
  • žlica mlijeka
  • žlica arome kave
  • 1 vrećica Dr. Oetker back arome naranča
  • 3 žlice Lino-lade milk
  • 3 žlice Lino-lade nougat
  • Priprema


    1. Pripremite 2 posude.
      U svakoj izmiksajte 50 g maslaca i 30 g šećera u prahu.
      U jednu dodajte aromu kave i vanilin-šećer, a u drugu mlijeko i aromu naranče.

    2. U svaku posudu namrvite 1 i 1/2 biskvit.
      U posudu s kavom dodajte 3 žlice Lino-lade milk, te sve dobro izmiksajte da se poveže.
      U posudu s mlijekom dodajte 3 žlice Lino-lade nougat, te također dobro izmiksajte.

    3. Vlažnim rukama oblikujte kuglice željene veličine i slažite ih na masni papir za pečenje. (Preporučam  da budu manje jer su meni nakon što sam ih umočila u glazuru postale preteške pa su klizile niz štapić). U svaku zabodite štapić i ostavite na hladnom da se stisne.
    4. Na kraju cake pops umačite u čokoladnu ili bijelu glazuru, ili u obojanu, te u čokoladne ili šarene mrvice, vama po želji.

Nema komentara:

Objavi komentar