Sastojci
- 3 lista kupovnog biskvita
- 100 g maslaca
- 60 g šećera u prahu
- 1 vrećica vanilin-šećera
- žlica mlijeka
- žlica arome kave
- 1 vrećica Dr. Oetker back arome naranča
- 3 žlice Lino-lade milk
- 3 žlice Lino-lade nougat
Priprema
- Pripremite 2 posude.U svakoj izmiksajte 50 g maslaca i 30 g šećera u prahu.U jednu dodajte aromu kave i vanilin-šećer, a u drugu mlijeko i aromu naranče.
- U svaku posudu namrvite 1 i 1/2 biskvit.U posudu s kavom dodajte 3 žlice Lino-lade milk, te sve dobro izmiksajte da se poveže.U posudu s mlijekom dodajte 3 žlice Lino-lade nougat, te također dobro izmiksajte.
- Vlažnim rukama oblikujte kuglice željene veličine i slažite ih na masni papir za pečenje. (Preporučam da budu manje jer su meni nakon što sam ih umočila u glazuru postale preteške pa su klizile niz štapić). U svaku zabodite štapić i ostavite na hladnom da se stisne.
- Na kraju cake pops umačite u čokoladnu ili bijelu glazuru, ili u obojanu, te u čokoladne ili šarene mrvice, vama po želji.
Nema komentara:
Objavi komentar