SASTOJCI:
- 6 dl mlijeka
- 2 pudinga od vanilije
- 8 žličica šećera
- 1 margarin
- 1 ekstrakt od vanilije
- 20 čoko bananica
- tamni biskvit za podlogu (dva sloja promjera 26cm)
PRIPREMA:
- Puding i šećer izradite u malo mlijeka, te ukuhajte u preostalo mlijeko.
- U još vruće dodajte margarin i ekstrakt od banane te stavite hladiti uz stalno miješanje.
- Hladnu kremu izradite mikserom a dio kreme odvojite za ukrašavanje.
- Biskvitnu podlogu položite na tanjur za posluživanje i oko njega namjestite obruč oblika za tortu.
- Podlogu poprskajte rumom.
- Polovicu pripremljene kreme razmažite na biskvitnu podlogu, pa na nju složite krem banane.
- Sve premažite ostatkom kreme i pokrijte drugom biskvitnom podlogom, koju također poprskajte rumom.
- Uklonite obruč kalupa, pa cijelu tortu premažite ostatkom kreme. Gornji dio torte ukrasite čokoladnim bananama.
Nema komentara:
Objavi komentar