loading...

četvrtak, 26. siječnja 2017.

punjeni krumpiri

Evo kako da krumpir pripremite na jedan drugačiji način.

Ovako ukusan i odlično dekoriran nestat će u trenu.

SASTOJCI:
  • krumpir
  • maslac
  • sir
  • slanina
  • kiselo vrhnje

PRIPREMA:
  • Zagrijete pećnicu na 200 stupnjeva.
  • Zarežite krumpir kao na slici, ali pazite da ga ne zarežete do kraja.
  • Između par rezova stavite maslac, posolite i popaprite.
  • Pecite oko sat vremena dok krumpir ne postane hrskav.
  • U međuvremenu prepržite slaninu, izvadite ju iz masnoće i stavite na papirnati ubrus.
  • Izvadite krumpir iz pećnice.
  • Između nekoliko rezova stavite sir, preko krumpira stavite slaninu i vratite u pećnicu dok se sir ne rastopi.
  • Kada izvadite krumpir iz pećnice možete ga još preliti kiselim vrhnjem i dodati začina po želji.

Nema komentara:

Objavi komentar