Sve sastojke staviti u multipraktik i povezati.
Možete sjediniti tijesto i mikserom.
Staviti tijesto da odmara 2 sata.
Podijeliti na pola.
Jednu polovocu razvaljati i raditi veće krugove oko 7 cm a drugu razvaljati i namazati nadjevom te uz pomoć pek papira zarolatri u roladu.
Za nadjev sastojke stavite u blender i sameljite pulsno da se sastojci povežu.
Staviti u plastificiranu foliju i u zamrzivač da se tijesto stegne kako bi se mogli rezati krugovi.
Negdje oko pola sata držite u zamrzivaču.
Izvadite iz zamrzivača i režete krugove debljine 4 mm.
Stavite peći na 170C -18 minuta.
Veće krugove držite u hladnjaku oko pola sata i njih stavite peći na 170C -10 min.
Ohladite i spajate sa đemom po želji ja sam koristila od višanja.
Dekorirate sa bijelom linoladom ili topljenom bijelom čokoladom.
Nema komentara:
Objavi komentar