loading...

četvrtak, 26. siječnja 2017.

Leopard torta

SASTOJCI:
  • 240 g maslaca
  • 200 g šećera
  • 100 ml mlijeka
  • 3 jaja
  • 250 g brašna
  • 16 g praška za pecivo
POSTUPAK:
  • Sve sastojke dobro izmiksajte.
  • Dobivenu smjesu podijelite na tri dijela.
  • Jedan dio ostavite tako kako je, jedan dio pobojajte u smeđe koristeći kakao, a treći dio pobojajte u narančasto koristeći boju za hranu.
  • Smjesu podijelite u tri vrećice.
  • Na dno kalupa stavite običnu smjesu, onda kakao smjesom napravite spiralni krug, na njega napravite spiralni krug narančastom smjesom, pa ponovite smeđom i onda običnom smjesom zapunite praznine, te sve prekrijte običnom smjesom.
  • Napravite tri takva odvojena biskvita.
  • Pecite na 180 stupnjeva dok biskvit nije pečen.
  • Između biskvita punite kremom po  želji.
  • Tortu izvana dekorirajte po želji.

Nema komentara:

Objavi komentar