- 1.
Pomiješati sve suhe sastojke u jednoj zdjeli i sve mokre sastojke (osim vrele vode) u drugoj zdjeli.
- 2.
Postepeno dodavati mokre sastojke u suhe, kad se sjedine, miksati 2 minute.
- 3.
Dodati vrelu vodu, promiješati, izliti u kalup za pečenje (promjera 26cm) premazan maslacem i posut krušnim mrvicama.
- 4.
Staviti peći u zagrijanu pećnicu na 170 stupnjeva.
- 5.
Peći
oko 40-45 minuta… ako je potrebno (i ovisi o jačini pećnice), slobodno pecite dulje.
- 6.
Za kremu, zakuhati šećer i puding u mlijeku, u još vrući puding umiješati obje vrste čokolade i nessicu, miješati dok se sastojci ne prožmu/stope.
- 7.
Biskvit horizontalno prerezati na pola i filovati toplom kremom.
- 8.
Za glazuru sve sastojke otopiti na pari i premazati preko kolača…
- 9.
Nema komentara:
Objavi komentar