loading...

utorak, 29. studenoga 2016.

Kapri torta



Sastojci

  • pudinga od vanile
  • pudinga od jagode
  • 1l mlijeka
  • 1l soka od jagode
  • po potrebi piškote
  • 150g čokolade
  • 1 (250g) margarin
  • 12 supenih kašika šećera
  • Priprema


    1. Poslažite piškote u dublji sud.

    2. Skuvajte puding od jagode u soku od jagode sa 6 kašika šećera, tako vruće sipajte na piškote.

    3. Skuvajte puding od vanile u litru mlijeka sa 6 kašika šećera. Kada se ohladi pomiješajte sa umućenim margarinom i prelijte preko sloja pudinga od jagoda.

    4. Čokoladu otopite sa 2-3 kašičice mlijeka i jednom kašičicom margarina, da smjesa ne bude ni gusta ni rijetka, sipajte preko vanile.

    5. Po želji, odozgo sipati i dva umućena šlaga.
    Izvor:www.coolinarka.com

Nema komentara:

Objavi komentar