loading...

srijeda, 21. lipnja 2017.

Identifikovano telo devojčice Koja se utopila na veslačkom treningu

Telo 15 Godišnje Katarine K. Koja Je stradala prije 16 dana treninga tokom veslačkog danas Je pronađeno i identifikovano.


Telo Su ODMAH identifikovali Jer Je na Sebi imala odeću koju Je nosila kobnog dana.
Da telo pluta REKOM najpre Su OKO 11h primetili Novosađani Koji Su Bili na Varadinskom mostu ja ODMAH Su pozvali Hitnu pomoc. Telo utopljenice Koja Je na Sebi imala Veslački Triko izvučeno Je potom Iz reke Kod Žeželjevog mosta, kod srednjeg stuba Koji se Gradi.
Podsetimo, petnaestogodišnja Katarina Je stradala tokom prepodnevnog treninga. Tog jutra Je nekoliko grupa veslača izašlo na vodu sa Jos tri trenera, veslali SU NA ustaljenim rutama, o iznenadnom se dogodio Kod usidrenih barži rumunskog broda "Merkur" Oko 3,5 kilometra uzvodno OD Mosta slobode.
KAKO Je došlo učiniti nesreće niko NE Zna Jer Je u tom trenutku Bila malo odvojena OD option. Jedna OD teorija Je da not Videla vir Jer Je veslala leđima u pravcu kretanja TE da ju Je na povukao ka baržama sam prevrnuo, usled Cega Je sa čamcem podletela pod plovilo. Članovi veslačkog kluba i građani Su danima pretraživali reku A Odmah nakon incidenta i ronioci, Ali uzalud.
Katarina Je ODLIČNA učenica drugog razreda Jovine gimnazije i veslanjem se bavila poslednje tri GODINE.

Nema komentara:

Objavi komentar