loading...

petak, 25. kolovoza 2017.

Djevojku ostavio dok je nije bilo u gradu, odselio se, no 10 godina kasnije stigla ga je osveta..


Jedan profesor matematike djevojku je ostavio, a da joj ništa nije rekao o tome, no nakon deset godina ponovno će se sresti i to na njegovu radnom mjestu

Ako još niste čuli što je to ''ghosting'', naučit ćete iz primjera jednog muškarca koji je tako prekinuo s djevojkom s kojom je bio u vezi tri godine, a kada doznate o čemu je riječ, nemojte to nikada napraviti.

Naime, ''ghosting'' je sve popularnija metoda prekida u kojoj se osoba koja želi prekinuti vezu jednostavno pretvara da je duh (ghost), odnosno da ne postoji. Prestaje se javljati svom partneru, ignorirati ga, sve dok druga strana ne shvati da je riječ o prekidu. To isto je učinio muškarac iz ove priče, no sigurno je požalio zbog toga. On je prije deset godina hodao s djevojkom po imenu Sylvia. Tri godine bili su u vezi, od kojih su dvije godine zajedno živjeli. Ona se htjela ''smiriti'', a on nije pa je tijekom božićnih blagdana, dok je bila izvan grada kod roditelja, odlučio prekinuti. No nije je uopće obavijestio o tome nego je samo pokupio svoje stvari i odselio se iz države. – Prihvatio sam posao u drugoj državi, no to joj nisam rekao. Jednostavno nisam htio proživljavati dramu oko prekida. Sylvia je bila jako osjećajna i opsjednuta našom vezom, pratila me i radila scene pred mojim roditeljima i prijateljima – ispričao je muškarac koji radi kao profesor matematike u jednoj internacionalnoj školi. Njegova škola dobivala je novu ravnateljicu, a kada je on išao guglati kako bi provjerio tko je ona, šokirao se. Bila je to njegova bivša djevojka Sylvia. O svojem problemu požalio se anonimno na stranici 'Ask a manager' gdje je napisao kako ne želi mijenjati posao jer mu je dobro trenutačno na ovome koji sada ima. Savjetnici su mu odgovorili kako je grozno to što je učinio te da bi najbolje bilo da se javi svojoj budućoj šefici i iskreno joj priopći što će je dočekati na novom poslu te da se nada kako mu je ona oprostila to što joj je učinio.

Nema komentara:

Objavi komentar